Ole & Silje Huleboer er ute med musikkvideo andre singel fra deres kommende debutplate. Der hvor den første singelen, "I want someone to love me as I am", handlet om å lete etter noen, dreier "Endlessly" seg om å ha funnet noen.

- I denne låta er det noen som faktisk har funnet noen de elsker bunnløst, og på slutten strekkes vel ting så langt, både tekst- og melodimessig, at det egentlig ikke går lenger, sier låtskriver Ole Øvstedal.

Låta er, i likhet med mange av dem Ole & Silje Huleboer har plukket opp i forbindelse med utgivelsen av sin kommende plate "Sounds Good", en låt som Øvstedal skrev som ungdom, og som nå endelig har funnet sitt hjem.

- En ting jeg legger merke til med denne låta, er at det er et klart gudsnærvær i teksten. Og det er det i grunnen i overraskende mye jeg skrev da jeg var yngre. Jeg vokste opp på vestlandet med mye kirke på alle kanter, og det farget nok av mer i musikken og sånn enn det jeg kanskje har tenkt på, sier Ole.

Videoen er laget av Ingrid Pop og Amandine Cheveau.

- Videoen er filmet i Death Valley og Mojave-ørkenen i USA.
Det uendelige ørkenlandskapet er den visuelle rammen for "Endlessly". Vi kjører i gjennom det ustoppelige, isolerte landskapet. Jeg leste at å kjøre gjennom ørkenen er den beste form for hukommelsestap. Terapeutisk på mange måter. Alt skal oppdages, alt skal utslettes - litt som kjærligheten selv, sier regissør Ingrid Pop til Musikknyheter.no

Forsidefoto: Ingrid Pop