Piddi er kjent fra legandariske Spetakkel, rapgruppen med Gunnar Greve fra Bergen som hadde flere hits tidlig på 2000-tallet. De fleste husker vel Kem Rocker?

Nå kommer Piddi med et lenge etterlengtet comeback! Opp gjennom årene har han rukket å jobbe med flere kjente artister, både i Norge og utenfor landets grenser. Han var en av frontfigurene i Spetakkel, og er kjent for sin enorme energi og sine hardtslående tekster.

Helt siden Spetakken ble oppløst i 2006, har Piddi ønsket å fortelle sin historie. Mye handler om hans livslange kamp mot vold i hjemmet, rus og tap av familie. Hjerteskjærende tekster som trenger å bli fortalt. Dette resulterer naturlig nok i en mørkere og mer intens hiphop, med mye substans. Han vil fortelle historien sin på en ærlig og direkte måte, og håper at han kan gi håp til mennesker som kan relatere seg til hva livet har å by på når oppoverbakkene aldri tar slutt.

I Kor VaDu forteller han historien om sønnen han trodde var hans egen i fem år. Dette har man også klart å overføre til musikkvideoen, som er blitt akkurat så intens som en slik fortelling må være. Videoen er produsert av Kjuagutt Produksjoner \, og Alexander Låstad står for klippen.

Foto: Nikolai Fløysand Berland (KLIX MEDIA)