29. april slipper Einar Flaa sitt andre soloalbum «Carriage Road». Før jul hadde han platas første singel «Hold You» listet på flere norske radiokanaler, deriblant B-listet på NRK P1. Og nylig kom oppfølgersingelen «A Younger Version Of Me».

— Dette er en høyst personlig låt som det satt langt inne for meg å gi ut. Den handler om min store, sosiale skavank. Sjenerthet og sosiale angst. Som heldigvis er blitt bedre med årene og som jeg nå kan betrakte litt på avstand. Snakke om og skrive låter om. Jeg har fått med meg et lite stjernelag på låta med blandet annet Nikolai Eilertsen på bass, Erland Dahlen på trommer og Christer Knutsen på piano. Dette var låta vi snakket om gjennom innspillingen, og som gutta i ettertid ringer meg om og lurer på utviklingen av, forteller Einar.

— Opptaket er gjort i studio til Andreas Berczelly i Brenneriveien. Studioet er bygget i et gammelt kornlager! Studioet har huset kjente musikere over en årrekke (alt fra The Wombats til Christel Alsos). Akustikken i rommet er veldig spesiell, og hadde akkurat den klangen jeg så etter i en live video, avslutter han.


Vi har også fått noen billetter til Einars slippkonsert på Ingensteds i Oslo 29. april. De kan bli dine om du vet svaret på følgende spørsmål:

Under hvilket navn ga Einar Flaa ut sitt debutalbum?