Den norske artisten RØRSTAD bak printet på Givenchy-tskjorten, som forøvrig både Kim Kardashian og Rihanna digger, slipper musikkvideo til låta ”Cray Crazy”. Låten handler om en intens og uforløst kjærlighet og i videoen møtes to rivaliserende gjenger med hver sin gjengleder. Det er West Side Story som møter hiphop.

Idé og regi er det britiske Nicholas Osborne som står for og videoen ble filmet av Simon Hawken, også han britisk. Osborne og RØRSTAD har tidligere samarbeidet på flere prosjekt, men dette er den første musikkvideoen de gjør sammen.

- Jeg har lenge vært en fan av RØRSTAD og da jeg hørte «Cray Crazy» første gang tenkte jeg umiddelbart at vi måtte gjøre en dansevideo og at det ville være spennende å bruke barn og ungdom i stedet for eldre dansere, forteller Osborne.

RØRSTADs uoppnåelige kjærlighet spilles av skuespilleren og danseren Maria Grazia. Danserne kommer fra danseskolen Subsdans i Oslo og da RØRSTAD og Osborne møtte danserne første gang, visste de at dette kom til å bli en suksess.

- Åh, videoen ble utrolig kul! Jeg likte spesielt den delen hvor vi dukket opp, sier Kristine, 10 år.

Danserne i videoen er fra Norges ledende dansestudio innen streetdams. Elevene har merket seg i andre musikkvideoer med både Lars Vaular, Madcon og Ravi og flere av danserne tilknyttet studioet har vært med på Mitt Dansecrew og Norske Talenter på TV2, Adils hemmelige dansere og Stjernekamp på NRK, samt forestillinger på Operaen, Det Norske Teatret, Dansens Hus og Riksteatret.

- Jeg synes battle-sekvensen ble skikkelig kul, ass! Gleder meg til å dele videoen med vennene mine, sier Johan, 12 år.

Resultatet er en godt produsert musikkvideo helt utenom det vanlige med en uimotståelig sjarm og imponerende danseprestasjoner som matcher låten perfekt.

Videoen er valgt ut til musikkvideoprogrammet til Kortfilmfestivalen i Grimstad.