Marius Lauber aka Roosevelt slipper sitt debutalbum 19.august, og i den anledning slipper han denne videoen som ikke bare inneholder en, men faktisk to låter fra platen. Dette for å kunne gi et enda bedre førsteinntrykk, enn man får når man spiller en enkelt singel.

Med en surrealistisk følsomhet som spinner videre på hans tidligere videoer, foretar artisten, gjennom karakterene, en abstrakt utforskning av de fem sansene i Colors. Den naturlige overgangen til Moving On følger så figurene videre til den hverdagslige gatescenen, hvor de føler seg fortapt i hverdagen.

Roosevelts disige og svevende signatursound er fremdeles tilstede, men denne gang fremstår det som mer finpusset og ferdig utformet enn tidligere, samtidig som at det er mindre loop-basert. Resultatet blir dansemusikk, godt forent med sofistikerte, klassiske låtstrukturer.

Det her er en fin og velsmakende introduksjon til albumet, som ble skrevet, spilt inn og produsert over en periode på to år. Et mykt og melankolsk drømmelandskap, hvor lyden vokser og minker som bølger mot steinstranden.

Foto: Brian Vu