Låta ble spilt inn i OLYP studio i Oslo i anledning innspillingen av Younger Alone. Filmet av Aaron Mørch Eskeland.

Jonas Alaska er godt i gang med høstens soloturné. I kveld besøker han Sortland og 20. oktober går turen innom Oslo og Parkteatret for to konserter: Først en Yngling med fri aldersgrense, og deretter konsert med 18-årsgrense. Soloturnèen avsluttes 21. oktober på Østsia i Kristiansand.

Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013, har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til – og spille høyt i baksetet av bilen.