Låten Bright Lights er hentet fra Stavanger-bandets siste EP, Empire Records, som kom ut i forrige uke.

Videoen fremstiller ei ung jente på vei hjem fra fest.

- Vi ønsket å vise folk alle de tingene kvinner gjør for å føle seg trygge når de går hjem alene om kvelden. Vi mener det er feil at man som kvinne skal føle seg mindre trygg i gatene. Alt handler om å fjerne hverdagssexismen og gjøre verden til et tryggere sted for alle. Vi mener at oppmerksomhet rundt det er et fint sted å starte, sier vokalist Haley Shea i et intervju med britiske NME.

Det er Sløtface-bassist Lasse Lokøy som står bak videoen. Den ble spilt inn over to netter, og ifølge bandet ble de vitne til at kvinner fikk sexistiske tilrop under innspillingen.
Scenene er basert på Haley Shea og Lokøys kjærestes egne erfaringer.

- Jeg har kjæreste, og det er ofte hun ringer meg når hun går aleine hjem. Teksten er i all hovedsak basert på at det er helt patetisk at politiet sier at kvinner ikke bør gå alene på kvelden. Problemet er at menn går rundt og er truende og sexistiske overfor kvinner. Det er rart at det ikke har vært en større holdningskampanje i skolesystemet om dette. Jeg føler at det er der problemet ligger, sier Lokøy i et intervju med Dagbladet.