– Samarbeidsprosjektet «I’m Not Blind» med McZaint er noe av det feteste vi har gjort, og i likhet med tidligere gikk vi inn i idémyldringsfasen med et krav om å utfordre både oss selv og publikummet vårt. I stedet for å velge en låt, utvikle en idé og gå for en vakker, hifi og rolig fortellende stil, som veldig mange andre musikkvideoer, loka vi oss gjennom hundrevis av instagramprofiler, små youtube- og vimeokanaler osv, forteller

–Vi så etterhvert greiene til McZaint på instagram og ble umiddelbart hekta på den visuelle stilen, leken med design, internetthumor og universelle referanser som jesus, Dr. Phil og babyer. Ninni har skapt seg et lite kreativt og konsist univers som hun leker seg innenfor og utvider, det samme som vi ønsker å gjøre musikalsk. Og så er det så deilig med den hårfine balansen mellom humor, lekenhet og det mørke og dystopiske som ligger og ulmer under der et sted.

– Arbeidsprosessen var så enkel som at Ninni valgte en låt, og så møttes vi bare utover hele høsten og lagde massevis av content som til slutt ble til «I’m Not Blind»-videoen. Vi tror låta og videoen ellers taler greit for seg selv, så vi har ikke så mye å si rundt det. Og så blir det spennende å se om vi overeksponerte puppene nok til at det ikke blir nippel-sjokk hos youtube-admins.

- Det blir artig å se hvor alt dette ender opp, for vi kommer alltid til å ville utforske det vide spekteret av visualiseringsmuligheter for musikken vår. Turnéavslutninga på Parkteatret 16. desember blir et foreløpig klimaks for denne utviklingen, hvor vi har klippet sammen McZaint-klipp og klipp fra tidligere videoer og lagd en dimensjon til i liveuniverset vårt. Vi lover å putte janteloven inn i en blender og tror det blir en intens avslutning for både oss og publikum, før omgivelsene går inn i juledvalen. Det blir også siste konsert i hjemlige trakter på en god stund, så vi håper jo mange kommer og blir med på å lage en vill konsert, avslutter de.