Etter å ha sluppet låtene I`m Mad og I Like It What Is It i løpet av 2016, er tyske Charlotte Boss nå klar med sin nye singel, Lemonade.

Musikkvideoen til låten kan du se ovenfor.

- Lemonade handler om å leve ut ens seksualitet - uavhengig av kjønn. Sitronene representerer et slags nøytralt objekt som ikke passer inn i noen form, forklarer Charlotte Boss til Musikknyheter.no.

Nod One's Head var tidligere en duo, bestående av Boss og Moritz Bommert. Da han valgte å forlate samarbeidet i fjor, fortsatte hun som soloartist, men under det samme navnet Nod One's Head.

- Jeg elsker det! Jeg føler ikke at prosjektet mitt har blitt mindre - faktisk jobber jeg med flere folk nå enn tidligere. På Lemonade jobbet jeg i et team sammen med fem personer. Musikk er en sosial greie for meg, så hvorfor ikke involvere så mange talentfulle mennesker som mulig?

Nå jobber Charlotte Boss med en ny singel, Instagrandma, som etter planen skal slippes i mars. Den dreier seg om amerikanske Baddie Winkle, en 89 år gammel og ganske eksentrisk dame med 2,8 millioner følgere på Instagram.

- Den låten kommer med en video som ble spilt inn i Miami. Jeg ser også frem til festivalsesongen. Jeg elsker å opptre på festivaler, fordi jeg elsker å være omgitt av massevis av mennesker, avslutter hun.