Vi har fulgt Trondheimsbaserte Bokassa en god stund, og etter å ha sluppet to strålende EP-er er bandet snart klare med sitt debutalbum Divide & Conquer. For å korte ned ventetiden slippes nå singelen Walker Texas Danger, og Musikknyheter har fått æren av å få presentere musikkvideoen i en eksklusiv premiere!

Vokalist Jørn Kaarstad forteller at Walker Texas Danger er en hardcore punk-låt med både litt thrash-elementer og stoner-flørting, med et perfekt allsangvennlig refreng for fredagen (tror vi). Banjo er det også inni der. Videoen derimot er en obskur public domain grøsser fra 50-tallet som vi av en eller annen grunn synes passa perfekt til låta. Klipper Espen Skagen har gjort en ekstremt god jobb med videoen. Og jeg lar aldri en god ordspill-tittel gå ubrukt!"

Han forteller videre at bandet gleder seg til å endelig få ut plata, som slippes på det Trondheimsbaserte plateselskapet All Good Clean Records: "Det blir helt sinnsykt digg. Låtene har jo vært klare veldig lenge. Men selve prosessen med albuminnspilling og miksing/mastring, som startet i begynnelsen av september, har jo nesten vært vårt "Chinese Democracy"."

Nå er imidlertid alt klart, og plata slippes i midten av mars: "Plata er en blanding av alt vi synes er fett. Vi har laget en plate vi selv vil høre på. Som inneholder alt fra 1 minutter lange hardcore-låter til pompøse stoner-anthems på nesten 8 minutter. Tekstuniverset er som alltid av det misantropiske slaget, ispedd mye riff. Veldig mye riff. "

Og veldig mye riff er jo aldri en dårlig ting! Sjekk ut en smakebit i form av nettopp Walker Texas Danger øverst i artikkelen!

Bokassa spiller på Trondheim Calling lørdag 3. februar.

Sjekk dem også ut på facebook.