Swann albumdebuterte med «La Petite Mort» (Trust me Records 2010), som fikk en strålende mottagelse fra et samlet norsk anmelderkorps.

Det kommende albumet “Blue, Indigo, Violet and Death» beskrives som en fargerik kakofoni av komplekse rytmer og harmonier, og befinner seg i den grenseløse og sjangereksperimentelle delen av popmusikken.

Den svært lovende singelen “Foreign Bodies” slippes i dag med tilhørende musikkvideo.

- Idéen til videoen blomstra ut av en særdeles døll idémyldring jeg hadde med meg selv i vår. Det er lenge siden jeg har gitt ut en video som artist, og angsten og forfengeligheten var overdøvende - "Hva kommer folk til å tenke?", "Tenk om det blir helt dritt" osv. Jeg tok meg selv i å være gjennomsyret av selvopptatthet og frykt for å fremstå feil. Så jeg bestemte meg. Videoen skulle ha én oppgave - å sette min forfengelighet på plass. Jeg spurte da min gode venninne, kunstneren Iselin Linstad Hauge, om hun kunne lage en video der hun som regissør setter kjepper i hjulene for min performance. Og jeg skulle ikke få ha kontroll. Foreign Bodies-videoen ble resultatet, forteller hun til Musikknyheter.no

Albumet Blue Indigo, Violet and Death ventes på Swanns eget plateselskap i 2018.