Fabrizio Cammarata er kanskje et nytt navn for mange i Skandinavia, men på den internasjonale musikkscenen er han godt kjent. Italieneren har turnert med navn som Iron & Wine, Daniel Johnston, Patti Smith, Emiliano Torrini og Ben Harper, og han ga ut sitt debutalbum allerede i 2011.

Med sin flotte stemme og låtskriver-teknikk, har sicilianeren laget bølger hele veien fra sitt hjemland Italia, gjennom Europa, og over til USA. Hans forrige singel «Long Shadows» var en fantastisk ballade som lett kan sammenlignes med artister som Ed Sheeran, David Gray og Damian Rice, og nå slipper han «Come And Leave A Rose».Låta kan fort bli hans store gjennombrudd i Skandinavia.

Fabrizio Cammarata slipper sitt nye album i november 2017, og «Come and Leave a Rose» fortsetter å bygge opp forventingene.

Han sier selv om låta/videoen:

«Jeg var nylig i Paris, på Pere Lachais Cemetery, og der var det en grav uten navn som jeg fikk inntrykk av ropte på meg. Som om det var en fortapt sjel som kun kunne reddes av minnene sine. Gi sjelen et navn, så vil den slippe fri, på en måte. Jeg la en blomst på gravam og gikk min vei.

Så ville jeg gi noe tilbake til personen i den graven. Flere måneder senere havarerte forholdet jeg var i på den tiden, og det føltes som at vår kjærlighet var den fortapte sjelen. Den ba om et navn, et minne, om bekreftelse.»