Den skotske trioen CHVRCHES har to svært suksessfulle album bak seg, debutalbumet 'The Bones of What You Believe' og oppfølgeren 'Every Open Eye', og med singler som 'Lies', 'The Mother We Share' og 'Leave A Trace' har bandet, med Lauren Mayberry i front, sjarmert en hel verden.

Siden bandet ble ferdige med å turnére 'Every Open Eye' som ble sluppet i 2015 har det vært relativt stille fra trioen, men i går ble det postet en kryptisk teaser på bandets sosiale medier. Der sto det 'Get In', og dersom man "shazamet" musikken i klippet, viste shazam tittelen 'Get Out':



I kveld ble endelig resten av låta sluppet, og skuffer ikke. Dette er CHVRCHES akkurat som man kjenner dem, med sin melodiske synthpop og Mayberrys klokkeklare stemme på topp. Om dette er en standalone singel eller første låt ut fra et kommende album er det foreløpig ingen informasjon om, men at bandet endelig er tilbake er det ingen tvil om. Og at hjertet med et kryss over er noe vi kommer til å se mer av, er nok også trygt å påstå.

Hør 'Get out' øverst i saken.