Låtskriveren NEIKED aka Victor Rådström laget for noen år siden et kollektiv av nye svenske artister, produsenter, låtskrivere og vokalister, for å skape kreativ musikk og kunst. Nå teamer han opp med Miriam Bryant, som fikk internasjonal suksess i 2013 med hiten Push Play.

Hun har følgende å fortelle om den nye singelen: - Jeg og NEIKED skrev låten sammen med en venn for nesten fire år siden, og helt siden da har det vært en av mine absolutte favorittlåter. Det føles veldig spesielt at den endelig slippes og jeg håper at alle andre kommer til å like den like godt som jeg liker den selv.

Dette er imidlertid ikke første gang at de to samarbeider. Tilbake i 2013 jobbet de sammen på Bryants debutsingel Finders Keepers. Siden den gang har de jobbet sammen ved flere anledninger, senest på Bryants låt Rocket i 2017, som til nå har over 17 millioner streams på Spotify alene.

Den nye singelen How Did I Find You er hentet fra NEIKEDs kommende debutalbum Best Of Hard Drive. Sjekk ut videoen ovenfor.