Året etter hennes radiohit Love and Steel, og denne sommerens anthem Kid At Heart, er Sofye nå klar for å vise en ganske annen side av sitt artisteri.

Mens Love and Steel, som var A-listet på P1 i flere måneder, ble sommerens soundtrack for mange nordmenn i fjor, er The Riddle musikk for de mørkere og kaldere månedene av året.

I tillegg til sin massive radiorotasjon i Norge i fjor, fikk Sofye også spilletid på en av Sveriges største radiokanaler, i tillegg til at hun lå inne på Viral Norway Top 40 på Spotify. På høydepunktet til Love and Steel, lå den sågar som nummer 25 på listen over de mest spilte artistene på norsk radio.

Etter å ha fremkalt både gåsehud og tårer, har The Riddle blitt etterspurt av mange fans etter nesten hver eneste konsert det siste året. Og den som venter på noe godt, venter virkelig ikke forgjeves. For nå har Sofye tatt med seg bandet og spilt inn låten live i Bergen.

The Riddle er virkelig en låt om de store spørsmålene og livets gåter. Du må rett og slett bare innfinne deg med at du aldri vil få svar på alt du lurer på.

Forsidefoto: Elise Årdal