Arshad Maimouni er Norges nye RnB-håp, en sjanger det dessverre ikke er særlig mye konkurranse i på tross av det norske språkets naturlige sammenheng med fløyselsmyke, drømmende stemmer. Verdier er hans første EP, og det er en sterk debut.

Fra første låt er det behagelige beats og skuddsikker produksjon. Alle elementene er på plass. Definere Meg har en halvcorny, men ekstremt fengende, hook. Alt som skal til for en skikkelig klubbhit er der; det er låta som spilles før stengetid, når de nyforelskede tar kveldens siste dans. Albumet er laidback hele veien, selv på Hykleri, hvor Arshad sparker fra seg og drar en Breivik-referanse. RnB med baller, altså. Låta Altfør Tøff blir litt kjedelig i forhold til resten, men Nabolagsstjerne drar det opp igjen. Arshad har tilogmed en shoutout til Nord-Norge. Det er skikkelig hyggelig gjort.

Arshad tar en tur innom popmusikken på slutten. Både Lønnsslipp, som Arshad gjør med barndomskompisen Kaveh, og Valuta, Glitter og Gull er fine stilblandinger. Arshad viser at han ikke bare kan én ting. «Kall meg Kaptein Sabeltann»-linja fra sistnevnte gjør det umulig å ikke smile.

Det er en sterk EP, en flott samling av låter. Arshad Maimouni viser at han fortjener en plass innen norsk musikk, og det blir spennende å se om han klarer å holde på den.