Ekteparet Alaina Moore og Patrick Riley utgjør bandet Tennis, et amerikansk indie pop band ut av Denver, Colorado. Duoen har tre fullengdere bak seg og har skapt dønninger med deres maritime og lystige musikk som bærer preg av av påvirkning fra 70-talls pop, med et lite nikk til ABBA ved anledninger.
Deres første album: Cape Dory var et konseptalbum som ble til som resultat av en åtte måneders seiltur paret dro på før albumet ble spilt inn. Albumet er en fortelling om erfaringene og opplevelsene til paret på sjøen.

I starten av 2016 dro paret ut på enda en seilekspedisjon for å finne inspirasjon til deres fjerde studioalbum: Yours Conditionally.
Yours Conditionally er en fortsettelse av hva bandet begynte på med deres debutplate. Drømmende melodier, silkemyk vokal fra frontdamen selv, lett svelgbar pop og klassisk låtskriving.

Man får øyeblikkelig følelse av hva slags album dette er på første låt ut In The Morning I'll Be Better, en låt som også var første singel duoen slapp. En drømmende låt som har konnotasjoner til hvite strender og varmere dager, noe hele albumet og Tennis i sin helhet vekker hos lytteren. Tematikken i låten er alvorlig, og den tar for seg Alaina som støtter mannen sin gjennom familietragedie. Dette er en rød tråd i albumet generelt, seriøse temaer innhyllet i en varm og innbydende sound.

Duoen tar noe mer sjanser denne gangen, vokalen til Alaina våger å gå litt høyere og sterkere, men jeg hadde nok håpet hakket mer energi. Instrumentalen er også modigere på noen av låtene. Nevneverdig her er den mer rockete Ladies Don't Play Guitar hvor taktfast perkusjon blir akkompagnert med en røffere bass og innslag av gitarsoler.

På bakparten av albumet har vi to av de sterkeste låtene: Modern Woman en låt om kvinner i musikken, stereotyper og feminisme, her låter Tennis nesten som snytt ut av et ABBA album.

Island Music er siste låt ut og og her blir instrumentalen filtrert ut, som når man lukker døren til klubben man er på og alt man hører er omrisset av musikken. Alanias stemme skinner gjennom ufiltrert og med en dyp klang. Kontrasten mellom disse to elementene gjør det til et av albumets mest originale låter.

Yours Conditionally har Tennis fanget essensen av det som gjør de bra. De har modnet en del og utviklet et mye mer raffinert lydbilde uten å ødelegge noe som ikke var ødelagt.
Dette er lett svelgbar indie pop som kanskje bare kom litt tidlig på året, men et album som er kjekt å ta med seg når vi nordmenn uunngåelig tar på oss for lite klær for tidlig i påvente av våren.