Kokk, rapper, programleder og nå også kokebok-forfatter Action Bronson er tilbake med en ny mixtape. Blue Chips 7000 er den tredje utgivelsen i Blue Chips serien, som inntil denne har hatt produsentduoen Party Supplies bak spakene. På ...7000 har Bronson rekruttert flere av de mest spennende hip hop produsentene for tiden, i tillegg til Party Supplies får vi høre beats fra Knxwledge, Harry Fraud, Daringer og Alchemist.

Det er mer av det samme man får servert på Blue Chips 7000, for fans av Bronson vil denne utgivelsen i det store og det hele være kjent landskap, den er fylt med skits, interludes, matreferanser og ekstremt brautende tekster. Selv om Action Bronson ikke gjenoppfinner hjulet med denne utgivelsen, er det ikke nødvendigvis negativt, nei det er kanskje ikke noen sanger herfra som er like gode som Easy Rider eller Baby Blue fra 2015 albumet Mr. Wonderful. Men på en annen side får man servert 38 minutter som byr på både hodenikking, rockefot og latter hos lytteren, da det ikke er mangel på humor her.Låter som står ut på Blue Chips 7000 er La Luna som Alchemist har produsert, der halvparten av sangen består av at Action rapper mens beaten, som blir fremstilt som ventemusikken til et taxiselskap blir spilt fra telefonen til Alchemist, før lydbildet forbedres og blir akkompagnert av tekstlinjen: ”Your shit lack quality...”. Andre sanger som er med på å løfte denne mixtapen er TANK som har en gjesteopptreden fra Big Body Bes, og The Chairman’s Intent, produsert av Harry Fraud, som fungerer som en slags audiovisuell oppfølger til The Symbol fra Rare Chandeliers som kom i 2012 og som er produsert av Alchemist.

Blue Chips 7000 er ikke den beste utgivelsen til Action Bronson, og heller ikke den svakeste. På mange måter lever den helt og holdent opp til de forventningene man har til den gigantiske og sjarmerende rapperen; skrytende tekster om mat og hvor kul han er, med en svært avslappet og Ghostface Killah-aktig flow, over tidvis helt ekstremt kule beats.