Kygo sin nye EP inneholder ikke bare én, men to nye låter – Stargazing og This Town. Artisten har spilt Stargazing på konserter før, blant annet på Bergenfest, og reaksjonen har vært storslagen.This Town er låten som skiller seg ut i denne EP’ en. Her er det brukt gitar hvor øret forventer å høre piano, Kygo-stil. Skarp snare, reverb med jevne mellomrom. Sasha Sloan’s vokal er tydelig, har mykhet og til tider en sårhet i stemmen som balanserer seg utrolig bra med det instrumentale. En lun bass som grunner det hele gjør denne låten til en frisk og avslappet låt med tropical-house vibber.

Låten Stargazing er fengende, men er ikke grunn til å trekke den frem mer enn tidligere låter av Kygo. I likhet med låter som Firestone og First Time begynner Stargazing nedtonet med behagelig pianomelodi og vokal. Elementer som bass og side-chain kommer inn etterhvert, de holder seg hovedsakelig til refrenget. Bassen er ikke veldig sterk, men gir en fin grunn til låten.

Stargazing – EP inneholder låtene Stargazing, This Town også tidligere slippede låter It Ain’t Me med Selena Gomez og First Time med Ellie Goulding. Totalt fire låter gjort med og av dyktige artister, likevel ikke nok til å nå helt til topps. For er det Kygo du hører på er det Kygo du får, ikke veldig variasjon. Men låtene er gjennomført og effektene bærer særpreg. Supert er det at låten This Town, som skiller seg ut fra resten av EP’ en og tidligere låter, fortsatt har med soundet til Kygo.