Marie Munroe (som tidligere kalte seg Hilde Marie Kjersem) og Christer Knutsen har kjent hverandre i årevis. De er begge i Sivert Høyems liveband (Munroe på koring, Knutsen på keyboards og gitar) og de har medvirket på hverandres plater. De har utgitt tre soloalbum hver: Knutsen fra Stavanger siden 2005; Munroe fra Ålesund siden 2008. Knutsen spiller både gitar, bass og keyboards her; Munroe bare autoharpe. Pål Hausken (trommer) er den eneste andre faste musikeren.

Jeg skjønner ikke hvorfor de har kalt sitt duoalbum A Murder of Crows, som betyr "en flokk kråker". Men kanskje det er fordi det er en mørk undertone på plata? Tekstene er jo ikke akkurat lystige. Plata starter og slutter med samme låt: If You Don't Try. Først neddempet, så uptempo. Jeg liker bedre den vakre balladen Parallel Tracks.Både FTS og Let's Let Go er nyinnspillinger av låter fra Marie Munroes album Let's Let Go fra 2011. Vi får to coverlåter som er store høydepunkter her: Tom Petty & The Heartbreakers' Insider (som tilfeldigvis ble utgitt på single samtidig med Tom Pettys dødsfall i fjor høst) og Tom Waits' fengende Hold On, som Munroe synger solo.

Ellers har jeg stor sans for Never Told Her About You, der introen minner om folkevisa All My Trials, og den Robert Plant/Alison Krauss-aktige bluesrock-duetten Red Shoes. Det er lite å utsette på dette velproduserte albumet, som er i Daniel Lanois' og T-Bone Burnetts ånd. Anbefales spesielt fans av duettplatene til Isobel Campbell og Mark Lanegan.