Foto: Kevin Dela KruzDet Oslobaserte bandet Me And The Julios har sluppet flere singler og EP' er. De har holdt flere konserter for Oslo-ungdommen, og legger ut på turné i April. Denne gang med låter fra deres første album som inneholder elleve låter, Så Løper Vi Om Kapp.

Tekstene har stort fokus rundt bandets egen generasjons sosialkultur, sett fra deres perspektiv. Forventninger, press og følelser hos unge i dag trekkes frem i tekstene, som i låten Fack, her er jeg.
Det å se verden fra en ny vinkel og tre ut av eget ego har mye fokus i tekstene. På hvilken måte omgivelsene rundt oss påvirker våre meninger trekker bandet godt frem, som i låten Bare Biologi. Noe pakket inn er tekstene, som når de bruker Astronauten i stede for jeg-perspektiv, og gir enda en rød tråd gjennom albumet.

Låtene er mye gitarbasert, og utgangspunktet i låtene er stort sett den samme problemstillingen satt i ulike senarioer til en ung-voksens liv.

Det er tydelig at bandet har sterke meninger, og at de synger på norsk får disse meningene bra frem. Noe mer dybde hadde hevet låtene enda litt til, og et tydeligere høydepunkt i albumets fortelling hadde hjulpet på det helhetlige uttrykket. Men alt i alt et helt greit debutalbum.