Thomas «JNS» Jones er mest kjent som produsent og låtskriver med artister som Unge Ferrari, Kaveh, Izabell, Pasha, Lars Vaular og nylige internasjonale samarbeid som den Grammyvinnede Tayla Parx. Med denne erfaringen har JNS sikret seg tre P3-listinger det siste året og gode tilbakemeldinger fra flere magasiner som 730.no og Ny Musikk Hver Dag. Nå slipper JNS sitt nyeste album, RØD.

I fri flyt beveger RØD seg fra 90-/2000-tallets Hip-Hop til poplandskapet mens R&B sjangeren ligger som en rød tråd gjennom hele albumet.
Blant velkomponerte beats er det en grunnbass du umulig kan unngå å legge merke til. Smurt inn med rim og hooks som viser til livets opp- og nedturer om kjærlighet bruker JNS sin smarte låtskriving, som i den tidligere utgitte radiolåten Ord og singelen Spill, som du kan høre lenger ned på siden.
I et forutsigbart albumoppsett inneholder RØD alt fra raskere sanger som Ikke Venner, Røde Flagg og over til de roligere sangene Perfekt, Hvis Du Vil Nå og Andre Siden. Reflekterende og ærlige låter.

Når det gjelder inspirasjon er det tydelig at USA står artistens hjerte nær. Du har mest sannsynlig fått med deg Desiigner sin store hit, Panda. JNS sin Kald, er den norske versjonen. Den har beats og melodilinjer tydelig inspirert fra nettopp denne sangen, men enkelte rim og melodilinjer gjør at JNS likevel skinner igjennom.

Med den tidligere utgitte radiolåten, Ord, og den reflekterende, Spill, er RØD et album på åtte sanger. Albumet har smart låtskriving, lekenhet med vokalen, effektene er rene og lekne sammen med god komposisjon. Det høres at produksjonen er nøye gjennomført i albumet.

RØD av JNS ble sluppet i dag via Toothfairy.