I morgen slipper Naga Siren debutalbumet Swallow Tornados og kort sagt er det en kraftpakke av en plate. Enten man liker store refrenger eller hardtslående riff, har Naga Siren en låt til deg.

Albumet åpner med låten Keep Breathing. Etter en oppbyggende intro som sklir inn i et herlig gitarriff, slår bandet fra seg med et alvorlig fengende refreng, hvor også trommene sitter som et skudd. I tillegg demonstrerer de allerede på første låt bredden de besitter når de går fra det aggressive og hardtslående til det såre og engstelige.

Fra første låten er lista på mange måter satt for albumet. Det er aggressivt, rask hardcore, med gitarer som veksler mellom de store melodiene og de sylskarpe riffene. Et sentralt og imponerende element med bandet og albumet er også de eksplosive trommene som kanskje best kan beskrives som «kamikazetrommer». Bare sjekk det ut, så skjønner du hva jeg mener. Produksjonen på albumet, signert Andreas Westhagen, er dessuten solid. Det låter massivt, uten at det går på bekostning av detaljene og melodiene, noe det fort kunne gjort.Tekstuniverset som vokalist og primus motor, Emil Solbakken, presenterer på albumet er dystert, og man kommer ikke unna temaer som angst og depresjon. Solbakkens desperate og angstfylte vokal passer dessuten som hånd i hanske til tematikken, noe som bidrar til å gi albumet en flott helhetlig følelse.

Albumet er solid gjennomarbeidet, latterlig fengende og friskt, men samtidig føles det tidvis som om bandet har tatt noen snarveier på noen av låtene. Bandet har funnet en formel på hvordan Naga Siren skal låte, og bandet demonstrerer at de har en særegen stemme i norsk hardcore.

Man kan naturlig nok spore flust av inspirasjonskilder i låtene, men bandet er i full sving med å utvikle sitt eget uttrykk som fortsetter der This Dark Lake slapp. Akkurat på dette området kan det tidvis føles som om de ikke er helt i mål ennå. Låten Clay er et eksempel på nettopp dette, da den nesten høres uferdig ut.

Når de klarer å kombinere de massive og, nesten irriterende fengende, refrengene og melodilinjene med de drivende riffene, supplert av Solbakkens desperate skrik, da er Naga Siren på sitt beste. Låter som Keep Breathing, Discard Me og Simply Fooling Themselves er alle gode eksempler på hvor fengende Naga Siren kan være. På Swallow Tornados viser at Naga Siren at de mener alvor, og det er bare å merke seg navnet først som sist.