Graham Nash (76) var medlem av flere suksessfulle grupper: The Hollies (1962-68), Crosby, Stills, Nash & Young, trioen Crosby, Stills & Nash og duoen Crosby/Nash. Dessuten har han utgitt 6 soloalbum mellom 1971 og 2016.

Hans første samleplate, Over The Years..., fokuserer mest på gruppene med David Crosby & co og hans solodebut Songs For Beginners (1971). Vi får ingenting fra de fire neste soloplatene, og én sang fra den nyeste: Myself At Last. Inkludert er solohiten Chicago (1971) og klassikerne han skrev til CSNY og CSN: Marrakesh Express, Our House og Teach Your Children. Egentlig er 15 låter for lite. Det ville ha vært plass til ytterligere 25 minutter med musikk på disk 1.

På bonusdisken får vi 15 demoer innspilt fra 1968-80, hvorav 12 er tidligere uutgitt. Særlig de to første låtene, anno 1968, er gull: Marrakesh Express og Horses Through A Rainstorm. Sistnevnte ble innspilt av Hollies med ny tekst (Man With No Expression), mens førstnevnte ble refusert av de andre Hollies-medlemmene. På demoene hører vi Nash på enten akustisk gitar eller piano (samt munnspill på Just A Song Before I Go).

Coverheftet er meget detaljrikt, og vi får et essay som forteller om mange av sangenes tilblivelse. Over The Years... har vært ute på cd i et par måneder, og i neste uke lanseres samleplata på dobbel vinyl.