Børge Sildnes fra Nordmøre gir ut album som Dylan Mondegreen. A Place in the Sun er det 5. siden debuten i 2007. De vakre, vemodige popsangene hans minner meg mest om norske The Margarets og litt om Belle & Sebastian og Prefab Sprout.

Den overdådige åpningslåta A Place in the Sun er albumets beste. Mondegreens varme stemme, strykere, congas som er skrudd høyere i lydbildet enn trommene. Detaljrik og vakker popmusikk med Maria Due på harmonier. Hun synger duett med ham på The Best Thing, der jeg digger orgellyden og pizzicatofiolinene.

De to andre høydepunktene er Architect, som har herlig refreng og koring à la Prefab Sprout, og den ekstra vemodige In You, komplett med klavinett, akustisk gitar med nylonstrenger, lekkert munnspill og selvsagt congas og mektige strykere.

A Place in the Sun er et album som det er deilig å lytte til, jeg elsker de mange detaljene, musikken er pen og pyntelig, tekstene og engelskuttalen er ganske spesiell. Men de fleste låtene er litt for like hverandre. Dylan Mondegreen lager musikk som anbefales dem som savner Prefab Sprout og The Margarets. To linker til sistnevnte er det faktum at han fraserer som Alex Rinde i Margarets og at albumet er innspilt i studioet til Margarets-gitarist Rune Berg.