Det er 28 år siden forrige Kate Bush-boks, This Woman's Work, som inneholdt hennes 6 første album. Nå er alle albumene hennes samlet i to bokser: Remastered Part I og Remastered Part II. Bare toeren har bonusmateriale. Dessverre står det ingen utgivelsesår på platene - kun 2018, som er året for remastringen.

Remastered Part I inneholder hennes 7 første album. Alle cd-ene har fått utbrettcover, noe ikke de gamle utgavene hadde. Det følger med teksthefter og info om musikere - noen av dem har også ekstra bilder. Hvert cover er utstyrt med et sitat - enten fra en sangtekst eller et dikt.

The Kick Inside (1978) er en glimrende, bråmoden debut av en 20-åring, med kjempehitene Wuthering Heights og The Man With The Child In His Eyes. Plata inneholder ikke et eneste svakt kutt, noe det dessverre er flere av på den forhastede, balladepregede og uspennende produserte oppfølgeren Lionheart (også den fra 1978). Bare hiten Wow holder samme høye standard.

Bush er medprodusent på den klart bedre Never For Ever (1980), der høydepunktene er hitene Babooshka, Army Dreamers og Breathing. Her er lyden fantastisk og kraftig forbedret fra tidligere utgaver. Fra og med The Dreaming (1982) har Bush styrt karrieren selv og tillatt seg å eksperimentere. Sat In Your Lap ble en fortjent hit, og There Goes A Tenner og Suspended In Gaffa er stor popmusikk.

Hounds of Love (1985) regnes som Kate Bush' mesterverk. Running Up That Hill, Cloudbusting og tittelsangen ble store hits. Det er merkelig at man har valgt å ta med singlemiksen av The Big Sky og ikke albumversjonen. Sangsyklusen på side B, "The Ninth Wave", ble framført live i sin helhet i 2014.

Så fulgte de ujevne The Sensual World (1989) og The Red Shoes (1993), som hver avfødte en Topp 15-hit i UK: The Sensual World og Rubberband Girl.