Flamin' Groovies er et legendarisk rockeband fra San Francisco som ble dannet i 1965. Fortsatt er originalgitarist Cyril Jordan med. Denne boksen har en selvforklarende undertittel: Gonna Rock Tonite! - The Complete Recordings 1969-71. Vi får tre hele album med bonuskutt som er utgitt andre steder tidligere.

Etter å ha platedebutert med et minialbum på 10-tommer i 1968, fikk bandet kontrakt med Epic. Supersnazz er ujevn og spriker mye, fra blues til psykedelia og coverlåter fra 50-tallet. Fire singleversjoner er bonus på disk 1.

Flamingo (1970) var veldig inspirert av The Rolling Stones, som er favorittbandet til daværende hovedvokalist Roy Loney. Beatles-fan Cyril Jordan regner derimot plata som bandets dårligste. Her er bonuskuttene liveopptak fra januar 1971. Av de 7 låtene er bare én skrevet av noen i bandet.

Teenage Head (1971) er tidvis meget bra. Fengende rock, gode og rølpete melodier (noen i stil med Captain Beefheart) og tøffe tekster. Best er åpningslåta av Jordan/Loney: High Flyin' Baby. Også her er alle unntatt én av bonuslåtene coverlåter. Originallåta er, som på disk 2, Going Out.Det innholdsrike coverheftet har mange bilder og utklipp, platecovere og labeler, og gode liner notes der det er gamle intervjusitater med flere av medlemmene. Det er artig at de motsier hverandre mange ganger!