Undertittelen til All The Young Droogs sier en del om musikken i boksen: "60 juvenile delinquent wrecks - rock 'n' glam (and a flavour of bubblegum) from the 70s." Junkshop Glam er et annet ord som brukes. Dette er singler som man kunne kjøpe for en billig penge i forrige århundre, men som nå har økt i verdi.

Nesten ingen av de 60 låtene/artistene her er kjente. Unntakene er Mott The Hoople, Iggy & The Stooges (!), Harpo (jepp, svensken med hiten "Moviestar"), Hello (som hadde noen glamhits) og Be-Bop Deluxe. De tre cd-ene er tematiske og har fått titlene "Rock Off!" (mer rock enn pop der), "Tubthumpers & Hellraisers" (fengende poprock) og "Elegance & Decadence" (mange sofistikerte ballader og en del speisa låter med navn som "Spaceship Lover", "Ultrastar" og "Star Machine").

Det aller meste i boksen er inspirert av enten David Bowie, Mott The Hoople, The Sweet, Slade eller T. Rex, og ble utgitt mellom 1971 og 1976. Den eldste låta er imidlertid fra 1969, den nyeste fra 1978, en del kom først ut i seinere år, og to låter er tidligere uutgitt (bl.a. med Iron Virgin, som ser latterlige ut på promobildene). Det tykke coverheftet er flott illustrert med fotos og platecovere som viser glamrockmoten: platåsko, glitter, sølvlamé, slengbukser, til og med skotskruter.

Blant høydepunktene er Wonder Ones med newzealandske Alastair Riddell, den tørt produserte og tøffe Hold On Tight med Method og den uhyre fengende Saturday Night med bandet Bilbo Baggins, som burde ha blitt en stor hit i 1974.Hver artist er dessuten utstyrt med velskrevne, informative biografier (Ikke mange kjenner til Baby Grande - bandet Steve Kilbey hadde før han startet The Church). Coverheftet har også essayer fra to samlere av glamrocksingler, samt presentasjon av de fire tidligere Junkshop Glam-cd-ene Cherry Red har utgitt.

All The Young Droogs vil stå igjen som en av årets aller beste retroutgivelser!