Dana Gillespie fra England ga ut plater allerede som tenåring på 60-tallet, jobbet som modell og spilte mye på utseendet i musikk-karrieren. De to første albumene kom i 1968, så fikk hun kontrakt med managementbyrået til David Bowie, MainMan - ledet av den notoriske Tony Defries. Den doble cd-en
What Memories We Make: The Complete MainMan Recordings 1971-1974 inneholder hennes to album fra 1974, singler og 11 uutgitte låter.

Bowie ga ut sin sang Andy Warhol på gjennombruddsalbumet Hunky Dory i 1971. Men han ga den først til Dana Gillespie. På denne utgivelsen får vi både høre hennes demo, en tidligere uutgitt versjon fra et 5-spors promoalbum anno 1971 og den utgitte versjonen på hennes Weren't Born A Man fra 1974. Det er et variert album med mye bra. Disk 1 avsluttes med alternative versjoner av to låter og begge sider av en single fra 1973.Disk 2 gir oss 1974-albumet Ain't Gonna Play No Second Fiddle, der Dana Gillespie stilmessig legger seg tett opp til Bonnie Raitt. Altså bluesinspirert, småfunky soulrock. Hun synger bra, men låtene er ikke så bra som på hennes forrige plate. Vi får også 5 låter som skulle være med på hennes neste album. Det ble ikke utgitt fordi MainMan ble nedlagt. De fleste av disse er av høyere kvalitet enn det meste på sistnevnte album.

Coverheftet er spekket med bilder av Dana Gillespie i sexy posisjoner, som ble brukt for å markedsføre henne. Nå er hun derimot en anerkjent bluesartist som har utgitt en rekke album med egne låter. Også på 1974-platene har hun skrevet det meste selv. Heftet har dessuten gode liner notes der Gillespie bidrar.