Det er lenge siden Bonnie Tyler (67) toppet de norske listene. De siste albumene har bare vært populære i tyskspråklige land. På Between The Earth And The Stars er hun tilbake i et organisk lydbilde og med forholdsvis sterke låter i grenselandet mellom pop, rock og rhythm & blues.

Stemmen er like sterk som før, og mange av låtene her er nyskrevne og bra. Bassisten fra hennes liveband på 70-tallet, Kevin Dunne, står bak to. Barry Gibb (med hjelp fra sine to sønner) skuffer på den glatte balladen Seven Waves Away. Fire-fem av de til sammen låtene kunne godt ha vært droppet. Men resten er bra.

Jeg liker godt duetten med Rod Stewart, Battle of the Sexes, som er skrevet av Chris Norman (eks Smokie). Det var på tide med en Bonnie/Roddern-duett, for deres raspete stemmer står godt til hverandre. Bra er også duettene med Cliff Richard og Francis Rossi fra Status Quo. Rossi og hans faste Quo-medkomponist Rob Young står bak den glimrende Someone's Rocking Your Heart. Rossi spiller også tøff gitar.Ellers vil jeg trekke fram den seige swamprockeren Bad For Loving You og den funky bluesrockeren Move, som har surklende hammondorgel. Hvis Between The Earth And The Stars er Bonnie Tylers siste album etter en karriere som startet i 1977, så må jeg si at hun gir seg med verdighet. Det er imidlertid ingenting som tyder på det i introduksjonen som hun har skrevet til coverheftet.