Library Music er et begrep som går ut på at artister under psevdonym spiller inn låter som kan brukes som bakgrunnsmusikk eller til å illustrere scener i filmer og tv-serier. Selveste The Pretty Things begynte med det i 1967, under navnet The Electric Banana. Totalt ble 5 lp-er innspilt for de Wolfe Music fram til 1978, og disse selges nå for høye summer.

The Complete de Wolfe Sessions samler alle disse 55 innspillingene på 3 cd-er i en liten boks med et hefte som på en humoristisk måte forteller det vi trenger å vite. Det er illustrert med platecovere og bilder fra serier og filmer musikken ble brukt i. Mest kjent er 1969-komedien What's Good For The Goose, der Pretty Things også hadde biroller og spilte som band.

Hvert av albumene består av låter med sang på side A og de samme låtene som instrumentaler på side B. Debuten Electric Banana (1967) har mye popmusikk - det meste skrevet av Pretty Things. Lydbildet er tøffere og mer psykedelisk på More Electric Banana (1968). Even More Electric Banana (1969) åpner med ei låt Pretty Things spilte på konserter fram til de ga seg i fjor: Alexander. Albumet byr også på den kaotiske party-instrumentalen Rave Up.Etter en pause kom Hot Licks (1974), der det ikke står The Electric Banana på coveret. 5. og siste album var Even More Electric Banana (1978), som avsluttes med en instrumental som ikke fins i vokalversjon: The Dark Theme.

The Complete de Wolfe Sessions er et godt kjøp for fans av 60-tallsrock, da det er høy standard på alle låtene. Og obligatorisk for Pretty Things-fansen!