Mighty Baby var en fortsettelse av soul/mod/psykedelia-bandet The Action fra London. De ble dannet i 1968 og oppløst i 1971, etter å ha foretatt en fullstendig forvandling. Mens de på debutalbumet Mighty Baby (1969) var et dop-influert rockeband, hadde fire av de fem medlemmene blitt sufi-muslimer på den roligere oppfølgeren A Jug of Love.

At A Point Between Fate And Destiny - The Complete Recordings lever opp til tittelen og inneholder absolutt alt som er bevart av opptak med Mighty Baby. De 6 cd-ene består av de to utgitte albumene i godt reproduserte omslag (utbrett på debuten). Begge har fått bonuskutt i form av outtakes, demoer, singleversjoner og alternative versjoner. Åpningslåta på debuten, Egyptian Tomb, er Mighty Baby på sitt beste.Disk 3, "A Jug of Love Rehearsals", består av nettopp øvingsversjoner av låtene til andrealbumet, samt en jam og en single. Disk 4, "Day of the Soup", har låter som skulle ha vært med på Mighty Babys 2. album, men som ikke ble utgitt. Ingen av dem har vokal. Samme cd har fire liveopptak fra 1970.

De to siste cd-ene består av liveopptak fra 1971 i helt grei kvalitet: "Live at Malvern" og "Live at Glastonbury". Her gjør de også to coverlåter: Gram Parsons' Lazy Days og John Coltranes India. Sistnevnte kommer i versjoner som varer hhv. 22 og 36 minutter! Her hører vi keyboardist Ian Whiteman på fløyte.

At A Point Between Fate And Destiny - The Complete Recordings er utstyrt med et tykt coverhefte med imponerende liner notes, der alle medlemmene er sitert fra gamle eller ferske intervjuer. Dette har også mange bilder og faksimiler av plakater, flygeblad, billetter og singlecovere. Det hele er et imponerende dokument over et band som hadde fortjent kommersiell suksess.