Combos har fått en stadig økende blest rundt seg, og i starten av mai kunne de endelig slippe sitt første album Steelo. Det er en heseblesende og fengende affære, men dessverre innfrir ikke debuten helt de store forventningene.

Steelo starter imidlertid veldig bra og Combos leverer årets beste refreng allerede i første låt, Boom Shakalaka. Det er kanskje bare konsertabstinensene, men i det øyeblikket refrenget kicker inn røsker det til i primalinstinktene og man får en sterk trang til å knuse noe. Denne følelsen kommer dessuten snikende flere ganger i løpet av albumets 25 minutter. En av Combos' store styrker er nemlig det smittende energinivået.All About The Vex med sitt unektelig fengende driv appellerer igjen til primalinstinktene, mens Bro In Pain byr på noen av de gøyeste trommebrekkene du kommer til å høre i år.

Make Money Take Money er låten som skiller seg mest ut på albumet. Den byr nemlig på en luftigere og mer atmosfærisk tilnærming enn de resterende låtene, og topper dette med et storslått refreng som er både følsomt, hardtslående og, ikke minst, utrolig fengende. En effektfull kontrast til resten av albumet som også fungerer som en liten pustepause.

Den luftige og storslåtte effekten som Make Money Take Money er bygget opp rundt, glimter dessuten til i flere låter. Måten de bruker effekten til å skape mer dynamikk er blant annet det mest interessante aspektet med Meme Supreme.

Combos besitter åpenbart et høyt toppnivå og viser at hypen rundt bandet er velfortjent. Dessverre skyggelegger de største klimaksene for mye av albumet ellers og helhetsinntrykket blir mer nøkternt. Ingen av låtene er direkte kjedelige eller dårlige, men for mange av låtene som føles som albumfyll. Når det da kun er åtte låter å ta av er dette vanskelig å tilgi.

Som helhet kan albumet være lett å glemme i en hverdag med overflod av musikk som skriker om oppmerksomhet. Når man først trykker play, er det til gjengjeld umulig å ikke la seg rive med.