Pubrock var en betegnelse på rootsrock som kunne bli spilt live på små pub-scener. Blant de beste bandene var Dr. Feelgood, Ducks Deluxe og Bees Make Honey. Og to som spilte en form for countryrock: Brinsley Schwarz (med Nick Lowe) og Kursaal Flyers.

Kursaal Flyers fra Southend ble dannet i 1973 og ga ut fire album før oppløsningen i 1977, og ett da de var gjenforent i 1988: A Former tour de Force is forced to tour. Sistnevnte tittel viste hvor mye humor det var i bandet. Men best var de på Chocs Away! (1975), The Great Artiste (1976), Golden Mile (1976) og liveplata Five Live Kursaals (1977).

De skilte seg ut ved å ha en steelgitarist i bandet, uten at det gjorde dem til et countryband. De var mer av et popband med artige tekster, og de ble belønnet med en Topp 15-hit i UK i 1976, Little Does She Know, som er inspirert av Phil Spectors produksjoner.Denne lille cd-boksen, Little Does She Know - The Complete Recordings, har 4 cd-er som inneholder bandets 5 album og til sammen 16 bonuskutt. Deres trommis Will Birch har skrevet glimrende liner notes. Han er nå en anerkjent musikkjournalist og forfatter, og startet i 1978 powerpopbandet The Records. Et annet medlem, gitarist Graeme Douglas, ble siden med i pubrockbandet Eddie and the Hot Rods, som kom fra samme område som Kursaal Flyers.

Bonuskuttene er singlelåter, BBC-liveopptak og outtakes. De sistnevnte har likevel vært utgitt før, selv om det motsatte står på coveret. De kom nemlig ut i 1985 på samleplata In For A Spin. Men det er bare en bagatell, for det viktigste er at Kursaal Flyers' intelligente popmusikk og countryrock blir bedre kjent!