Nederlandske The Dirty Denims har siden 2009 sluppet singler, EP-er og to LP-er. De har spilt på større festivaler og delt scene med storheter som Whitesnake og Golden Earring.

På sin tredje skive fortsetter kvartetten i velkjent Denims-stil med klassiske rockeriff, stødig komp og intens vokal som lirer av seg opprørske tekster stappfulle av humor og klisjeer. Det er befriende uhøytidelig!

The Dirty Denims blir ofte sammenlignet med AC/DC, Joan Jett og Ramones. Det er lett å nikke godkjent til slike referanser, spesielt når man hører på gitarspillet til Jeroen Teunis. Riffene, soloene, finessene - alt det Teunis gjør på strengene - er glimrende utført og helt i Angus Young-gate. Marc Eijkhout (bass) og Suzanne Driessen (trommer) holder rytmen gående, mens vokalist og frontfigur Mirjam Sieben har både timing og innstilling.

Ready, Steady, Go! nøler ikke. Her er det en-to-tre-fir og rett på. Tittelsporet åpner moroa og får godt selskap av låter som for eksempel Last Call For Alcohol, Roll The Dice og Creatures Of The Night.

The Dirty Denims har lært seg alle triksa i boka og spiller festlig boogierock som bringer fram stigende humør og tørst etter en kald halvliter. Yeah!Bandets hjemmeside her