L.A. Witch skapte begeistring med sin selvtitulerte debut i 2017. Tre år senere er begeistringa like stor, om ikke større. Play With Fire, som nå er ute på Suicide Squeeze Records, raser av gårde med tett komp, knallgode riff og punka vokal. Dette er garasjerock på sitt aller beste!

Fest sikkerhetsbeltene før du trykker play, for åpninga Fire Starter hekter deg på umiddelbart. Deretter kommer åtte spor som i stor grad følger i samme løypa, men er her likevel noen låter som peker seg ut som ekstra gode. Spesielt I Wanna Lose, albumets råeste spor, ah, det gitarriffet der er så jævlig fett, Gen-Z, med de luftige trommene som åpner låta og videre riffet og den lett arrogante vokalen, og Sexorexia, med vittig tekst og melodiøst refreng.

L.A. Witch føyer seg inn i rekka med band som The Coathengers, Shadow Show og Starcrawler. Trommis Ellie English og bassist Irita Pai bærer rytmeseksjonen, mens Sade Sanches briefer med vibrerende gitarspill og en fandenivoldsk vokal. Det er ingen finurlig oppskrift, relativt enkle låtstrukturer, men det er likefullt så himla bra levert.

Play With Fire er en skikkelig underholdende plate fra LA-heksene, og en sterk oppfølger til den spennende 2017-debuten. Herregud, hvor jeg lengter etter å se denne trioen live i en stappfull kjeller på Revolver i Oslo med en kald øl og skulder ved skulder med dårlige ånder og svette armhuler. Fram til da er heldigvis albumet et svært godt alternativ. Men det bør spilles høyt hvis du vil ha full effekt av både beaten, riffene og Sanches´ snerpete sang.Følg bandet på Facebook