Iggy Pop og The Stooges ga ut sitt 3. og siste album i 1973, Raw Power, som inneholder klassikere som Gimme Danger og Search And Destroy. De låtene ble spilt på fire av de fem konsertene som er fordelt på 5 cd-er i You Think You're Bad, Man?.

Men Iggy and the Stooges gjorde ingen låter fra sine to første album, anno 1969 og 1970! Dette kan skyldes utskiftningene. På de 38 låtene hører vi Iggy på vokal, brødrene Scott og Ron Asheton på trommer og bass, James Williamson på gitar og en som ikke var medlem: Scott Thurston på keyboards. Ron var misfornøyd med å ha blitt degradert til bass, hadde gått lei og brukte nazieffekter på scenen. Mens Iggy, som var under kontrakt med David Bowies management MainMan, var utilregnelig og bortimot hjemløs.

Lyden er stort sett av bootlegkvalitet, med lite bass og grøtete miks. Men alle de fem konsertene er i ettertid blitt utgitt offisielt. Nå er de samlet. James Williamson spilte inn en rekke av låtene på nytt til 2014-albumet Re-Licked. I 1977 ga han ut studioopptak fra denne perioden på Kill City under navnet Iggy Pop & James Williamson.

Stooges ble oppløst i 1974. Den første posthume utgivelsen, Metallic K.O. fra 1976, besto av liveopptak fra to fra Michigan Palace i Detroit: 10. oktober 1973 og 8. februar 1974. Sistnevnte, kalt "The Final Show", var avskjedskonserten. Førstnevnte har 3 kutt, Rant 1, 2 og 3, hvor Iggy kommuniserer med/skjeller ut publikum. Lyden er kraftig forbedret fra det som første gang kom ut i 1976.De andre konsertene er fra The Whiskey A Go Go i Los Angeles 16.9.73 (dårligst lyd), Baltimore november 1973 og New York City 31.10.73. Alle er altså utgitt tidligere.

Det som gjør You Think You're Bad, Man? verd å kjøpe er coverheftet, der den kjente musikkjournalisten Kris Needs skriver utførlig om Stooges, som spilte inn mye av Raw Power i London. Han fulgte også deres engelske konserter i 1973 tett.