Tross navnet var Jason Crest ikke en soloartist. Det var derimot et av de fremste engelske psykedeliske rockebandene på slutten av 60-tallet. Alt de spilte inn er samlet på dobbelt-cd-en A Place in the Sun: The Complete Jason Crest.

Bandet fra Tonbridge i Kent ga ut 5 singler i 1968-69. Ingen ble hits, men i ettertid har låtene fått status som noe av det beste innen popsike og psykedelisk rock. De kjørte på med effekter i studio: phasing, baklengslyder, manisk latter (Black Mass), mellotron, wahwahgitar... Noe av dette hører vi på den glimrende debutsinglen:I ettertid er det kommet ut en rekke låter på diverse samleplater med Jason Crest. Alle disse 18 låtene er med på denne cd-en, hvorav de fleste er på disk 2. Der er det stort sett coverlåter, innspilt for å komme på BBC radio. De lyktes til slutt. Bandets aller beste låt er denne balladen fra 1969:Jason Crests siste single var Waterloo Road. Den slo ikke an i UK, og bandet likte den ikke, men den franske versjonen til Joe Dassin ble en kjempehit i 1969: Les Champs-Elysées. Det hører også med til historien av låta bidro til Dassins gjennombrudd i Norge i 1977!

Jason Crest ble oppløst i 1970. Medlemmene spilte siden i andre band som ikke fikk suksess. To av dem stilte opp til intervjuer for coverheftet til denne cd-en. Her er det også bilder og faksimiler av plakater, annonser og annen memorabilia. Og det er altså meget høy kvalitet på de 28 låtene!