Det nye året er fortsatt ganske ferskt og dermed er det ikke mange nye høydepunkter som er sluppet så langt, men det gjør hardcorerockerne i Shevils noe med i dag (fredag 15/1). Da er nemlig andre smakebit fra den kommende platen ute.

Og for en heftig fet låt Shevils har snekret sammen denne gangen. Monsters On TV er trolig noe av det mest tilgjengelige og ikke minst beste bandet så langt har laget, uten at dem viker på deres midt i fjeset-aggressiviteten som vi kjenner dem fra tidligere. Den fenger strengt tatt fra første sekund, nerven er virkelig å føle på og det oser av et enormt energinivå. Ikke minst faller «endringen» etter 1.53 og ut, som by the way gir sterke vibber mot et annet hardtslående band; Blood Command, i virkelig god jord. Det er så sykt herlig å høre!



Dette er som nevnt den andre låten Shevils har sluppet fra deres kommende plate Miracle Of The Sun. Denne platen har fått utgivelsesdato 7. mai, men Shevils har bekreftet at flere låter blir sluppet før den tid, og med denne låten i minnet så er det bare å glede seg til mer!