Stavangerduoen Poor Edward består av brødrene Martin og Kristian Rinde, som spiller gitarer og ofte synger tostemt. Ti år etter det kritikerroste debutalbumet Time Is Gonna Change You er de tilbake med No Record.

Det er innspilt med noen av hjembyens beste musikere, bl.a. Gulleiv Wee (bassist i September When) og Helge Risa (organist i Kaizers Orchestra). Tostemt harmonivokal preger de tolv varierte låtene, som ofte har en melankolsk stemning og kan karakteriseres som singer-songwriter-pop med folk-elementer. Pete Johansens fele gir for eksempel Close Your Eyes et løft.Best liker jeg låtene som har trøkk: Hindsight (med blåsere), Victoria (uimotståelig refreng), den løsslupne Hold Your Own (med et flott akustisk gitarriff) og aller best Can't Have Both, som byr på hardtslående tromming, blåsere og et herlig driv.

Best av balladene er den stemningsfulle avslutningslåta No Record, der vi får lekre elgitarriff og surklende orgelbrus. Ingen av de andre låtene er dårlige, men de mangler en del særpreg.

Alt i alt har Poor Edward med No Record lagd et god popalbum som bør passe inn i de fleste radioformater. Flere av sangene har radiohitpotensial.