Efterklang har lang fartstid på både den nordiske og internasjonale indie-scenen. De har mottatt stående applaus fra alt fra Mojo til Pitchfork, og de har en imponerende livesammensetning. Bandet, som består av barndomsvennene Rasmus Stolberg, Casper Clausen og Mads Brauer. Windflowers er det første albumet bandet gir ut på City Slang, det tyske plateselskapet med blant annet Josè Gonzalès i stallen.

Windflowers er den typen album som fortjener å bli spilt fra begynnelse til slutt, hver gang. Det unike soundet, der bandet leker med sjangre, sampling og ulike typer sound.

Åpningssporet Alien Arms kan minne noe om Sigur Ros, med den intense, lavmælte rytmen, den sjenerte gitaren og den avventende vokalen. Hold me close when you can er så nærme perfeksjon man kan komme med en ballade. Kombinasjonen av piano, strykerinstrumenter og den såre, klokkerene vokalen til Casper Clausen gir en følelse man som lytter ikke vil at skal ta slutt.Dragonfly er et teatralsk nummer av de sjeldne, Mindless Center er er en optimistisk poppete, godlåt, som fortjener å bli spilt ihjel, danset til og kysset til. House on a Feather er en seig, lang elektronikabasert låt, med et tungt beat som styrer låta mot et eksplosivt kor. Oppsummert er Windflowers akkurat det man trenger, et løfte om at det blir sånne dager igjen, der alt det handler om er musikk, kropp og kjærlighet, sol, og lys. Kjøp den, stream den, last den ned, og spill den, igjen og igjen. Det er en måte å komme seg gjennom årets mørkeste måned.


Hjemmeside
Twitter