Tuva Hellum Marschhäuser oppfyller alle forventningene til nordisk pop: En selvsikker, rolig og ydmyk artist som blir fullstendig absorbert i sitt eget arbeid, men fortsatt tilgjengelig for omverdenen. En som laget albumet sitt helt selv.

New Orders er en massasje for ørene, hvor hver eneste sang er et harmonisk verk som er tidløst og multifunksjonelt. Det overbeviser med totalt 14 låter, som alle har sin egen identitet, uten å miste Tuvas vektlagte rolige stil.

Låten Karma is a beach hvor stemmen hennes sakte øker er som en mild berørelse av underarmen. Den dyktige bruken av repeterende effekter og overlegg er som en blomst som åpner seg om morgenen for å kjenne på solen.

Albumet ble skrevet i Berlin og behandler koronapandemien med eksepsjonell håpfulle tanker. Hun klarer å mikse instrumentene harmonisk slik at ingen tar for mye oppmerksomhet. Om det er i Full bloom eller your ride to be free, Tuva lykkes med letthet å uttrykke noen essensielle tanker fra pandemien i et modernt drømmepop-album.New Orders er særlig spennende fordi hun har laget musikken på en for henne absolutt ny måte. Her laget hun først melodien og så skrev hun teksten. Intensjonen var å nærmere seg hver låt på en annen måte.

Tuva klarer å trekke oss videre inn i sin verden med hver sang og det er så lett å gi slipp. Der den ene låten stopper begynner den andre slik som de hadde blitt skrevet på hverandre. Mest synlig blir det i den korte A liquid matter som går over i produksjonen A liquid matter/Attenborough.

Breathe out er den eneste låten som skiller seg fra dreampop lyden. Som en yoga-aktig begynnelse setter hun med Breathe in låten breathe out i gang som utvikler seg til en atmosfærisk lydopplevelse.

Tuvaband er Norges Ásgeir som med rette har fått internasjonal annerkjennelse. New Orders er vakkert.