En kald og tidlig vårkveld droppet undertegnede innom en jam-session med åpen scene og en stemme av de sjeldne. Den tilhører Adama Janlo. Dette møtet sendte meg rett i knestående og med et umiddelbart ønske om å høre mer. Nå er tiden her. Hennes første EP Misaligned. For de som setter pris på blues, r&b og soul. Velbekomme.

Adama Janlo sin første singel Hurt er en låt som bærer preg av personlighet og tilstedeværelse som minner om Amy Winehouse og Lauren Hill. Vokalen er varm, direkte og stor. Lyrikk og dynamikk vibrerer til Alicia Keys. Produsenten Getaz gjør et viktig bidrag til å bekle Adama Janlos klagesang med en nydelig balansert komposisjon av ikonisk standard. Resultatet er en ærlighetsvise med bakpå rytmer og nydelige arrangement. Refrenget setter seg i hjerterytmen til en hver som har kontakt med sitt følelsesregister.If We Only blander følelsene og melankolien fra forrige låt inn til en herlig svingende opplevelse av synergi mellom menneske og element. En funky låt med svevende partier som smaker godt. Produksjonen er delikat og dandert. Men. Adama Janlo bærer dette fra kjeller til loft! Virtuost! Veldig radiovennlig komposisjon à Jarle Bernhoft.

Father er en ballade som treffer på tvers av perspektiver. Igjen viser Adama Janlo en særegenhet og nerve til å leke med uttrykk. Krydret med både klang og kraft beviser hun virkelig hennes intuitive egenskaper som låtskriver.

Just passing through blender lo-fi, rythm and blues og neo soul..Denne gikk rett inn på min spilleliste. Samarbeidet mellom Adama Janlo og Getaz må fremheves. Absolutt fremragende vokalprestasjoner.

Med Misaligned viser Adama Janlo at hun mestrer det å skrive, synge og produsere. Så til de grader! Og det er veldig bra for alle oss som er glad i god musikk. For dette er bare begynnelsen.