Ingvild Flottorp fra Åmli på Sørlandet har allerede utgitt strålende album i 2021 og 2022, mens Øyvind Blomstrøm fra Halsa på Nordmøre er mest kjent som tidligere gitarist i El Cuero og nåværende gitarist i instrumentaltrioen Orions Belte. Han ga ut et soloalbum i 2022. Ellers har han produsert andre artister, bl.a. Bare Egil Band.

Flottorps plater har vært i folk/country-stil, mens Blomstrøm kommer fra rocken. Sammen komponerer de fin poprock.

De to er nå aktuelle med albumet In For A a Lifetime, der Flottorp synger og Blomstrøm spiller instrumenter. Det står ikke hvilke på coveret, men på den mollstemte åpningslåta A Point of View har han programmert trommer og spiller synth, gitar og bass.

Det er ekte, skramlende trommer på On the Run, som har tøff bass og (som vanlig) nydelig vokal ved Ingvild Flottorp. Enda bedre er den fengende Vegas. Vi får steelgitar og synth på den smektende Knew It All Along. Side A på lp-en avsluttes med den countryaktige Troublemakers, som byr på temposkifter og elgitarsolo.Når vi snur skiva, får vi lystig pop på Just a Game og så den anonyme balladen Tell a Story, der platas eneste gjestemusiker, Anders Hefre, spiller fløyte, bassklarinett og mellotron. Ingvild Flottorps bror (og tidligere produsent) Tobias Flottorp Heltzer korer på fire låter. Helt til slutt kommer den stemningsfulle, trommeløse instrumentalen A Point of View (outro).

Ingvild Flottorps innsmigrende, søte stemme passer fint til låtene på In For A a Lifetime. Det er et godt album, men jeg må innrømme at jeg syns Flottorps to soloalbum er bedre.