Sist gang Metronomy var i Norge sier ryktet at de gjorde fantastiske konserter på såpass intime scener som Blå i Oslo og Hulen i Bergen, sent fredags ettermiddag sto britene klare på den litt for store Engascenen. Det ble en tidvis trivelig konsert med høydepunkter fra gruppens tre utgivelser med hovedfokus på fjorårets The English Riviera.

Låtskriver og vokalist Joseph Mount trakterer både synth og gitarer mens bassist Gbenga Adelekan tilfører et nødvendig driv i låtene. The Bay kommer allerede som låt nummer to og skaper god stemning blant de mest interesserte foran scenen.

picture

Til tross for en snasen låtkatalog greier dessverre ikke Metronomy å nå ut til Engapublikummet og lider samme skjebne som mange gode band som er blitt satt til å spille tidlig på festivalel. Storparten av de fremmøtte sitter på gresset og prater mens låter som The Look og Corinne glir over sletten uten å fungere som stort annet enn behagelig bakgrunnstøy. Synd i grunn for Joseph Mount og Metronomy hadde fortjent bedre.Foto: Tord Litleskare