Young Dreams har i fler år blitt sett på som et up-and-coming band med masse talent og potensiale til å gjøre det stort i både inn og utland. I det siste har det vært relativt stille rundt bandet her i Norge, men det har vært desto mer oppmerksomhet fra utenlandske medier, og bandet blir allerede hyllet i fler musikkblogger og magasiner i England og andre steder.

Denne uken handler det imidlertid om Norge, og onsdag kveld sto bandet på scenen i Wimp-teltet. Med store instrumentproblemer; et ødelagt keyboard, et ødelagt pedalbrett og en ødelagt gitar, kunne bandet heldigvis konstatere at publikum ikke var ødelagte, og til tross for at de virket litt stresset de klarte seg godt gjennom kveldens konsert.

picture

Det veldig så lenge etterlengtede debutalbumet til Young Dreams er snart på vei ut i butikkene, men med mange EP-er og konserter bak seg var mye av materialet til bandet likevel velkjent for publikum; vi fikk høre Young Dreams og Footprints in The Sand, men også nyere låter som When Kisses Are Salty og singlene Fog Of War og First Days Of Something. Likevel sprudlet det ikke fullt så mye av bandet som det man har blitt vant til fra den kanten.

Om det var de tekniske problemene, det medfølgende stresset eller noe helt annet som holdt bandet litt tilbake fra den energi-eksplosjonen man hadde håpet på er vanskelig å vite, men at de har veldig mye mer å gå på er det ingen tvil om. Likevel var det absolutt ingen dårlig konsert av Bergensguttene, som igjen vil ha sjansen til å vite hva de er gode for torsdag ettermiddag når de spiller på Rockefeller torsdag natt.