Tromsøbandet Cazadores er fortsatt å regne som et forholdsvis nytt band, men med et greit nummer konserter bak seg og en omfattende norgesturné foran seg begynner bandet å bli svært så rutinerte på scena. Guttene, som har hatt store radiohits, og slipper sitt første album Hyperion Days, i mars, begynner etterhvert å ta form som et band som kan være på vei mot noe stort. Med et ganske tidlig konsert-tidspunkt var det litt glissent med publikummere på starten av konserten, men bandet lot seg på ingen måte stoppe av dette, og spilte som om det var O2 Arena det var snakk om, og publikum fyltes da også greit opp i løpet av konserten.

picture

picture

Med musikk som kan sammenlignes med The Killers, Kings of Leon, 30 Seconds To Mars og U2, og låter som American Lights, City Still Sleeping og ikke minst hiten Islands, er Cazadores et band med så grandios rock at den føles som om den er skapt med tanke enorme arenaer og festivalscener.

Dette må man likevel tilpasse innendørs-scener, spesielt så tidlig i karrieren, og det hele ble til tider litt i overkant distansert. Litt mer kontakt med tilhørerne hadde nok gjort bandet mye mer tilgjengelige for mange av de fremmøtte. Musikalsk var konserten derimot tilnærmet feilfri, og det vil bli meget spennende å følge Cazadores i 2013, med debutalbumet på vei innen den neste måneden.