Lørdag 3. mars stod Amulet for siste gang på en klubbscene. Et utsolgt John Dee fikk oppleve en herlig energiutblåsning fra Oslo-kvintetten.
Det var Japanske Electric Eel Shock som begynte kvelden. De har vært med Amulet på en liten norgesturnè, og hadde en ganske pen crowd i publikum til å være et supportband. Electric Eel Shock spiller en slags humoristisk gladpunk og er veldig ivrige på å holde instrumentene sine over hodet, og strekke ut peke og lillefinger til publikum. Det var helt streit.

Etter en ganske kjapp omrigg var det Amulet alt skulle dreie seg om.
Det var høyt, hardt og jævlig tight. Vokalist Torgny Amdam entret scenen på sin vante ”her kommer jeg, og nå har jeg faen meg noe si dere”-holdning. Det oste selvtillit av bandet, og fansen på de første radene gjorde det de kunne for å løfte stemningen enda et hakk.

Settlista for kvelden var helt super. Det er alltid kult når en konsert ikke er i forbindelse med et nytt album, sånn at alt det nye materialet må spilles live. Nå er jo Amulet ute med ”Blessed and Cursed”-samlinga og det var så og si denne skiva de spilte. Bra blanding.

Jeg tok ikke tiden, men kan tenke meg at første sett tok ca en time. Veldig fett når de bruker piano-introen på ”Breaking news” for å innlede ekstranummeret.

Det eneste jeg syns manglet var noe ekstraordinært som pyro eller lignende siden dette var siste klubbkonserten ever. Mulig de tar det igjen på øya-festivalen som er deres definitivt siste gig. Bortsett fra det har jeg ingenting å utsette. Jeg stod bare og koste meg glugg i hjel. Bra gutta!