Klubben, Samfundet lørdag 5. april

Siste dagen av Teipfestivalen var det duket for dobbelkonsert med labelkameratene Truls and the Trees og Now We’ve Got Members på Klubben, Samfundet. Og det ble en herlig kveld med vakre harmonier og musikalske sjangerkrumspring de luxe.

Now We’ve Got Members
Ti minutter etter at klokken hadde passert ti entret ti musikanter den ikke akkurat store scenen på Klubben. Med musikantene på plass, og de alle forskjellige instrumentene klare, var det duket for konsert med bandet Now We’ve Got Members. Det hele startet som en balkanfest, men konserten utviklet seg til å inneholde stort sett alle sjangrer som finnes innen musikkverden. Det var rett og slett festlig, noe som publikum også gav uttrykk for etter hvert. Greit nok, de første fem-ti minuttene var det temmelig glissent foran scenen, men ved konsertens slutt var det stappfullt, og publikum ville ha mer da bandet gikk av scenen klokka 23.

7/10

Truls and the Trees
Etter en liten pause på femten minutter var det klart for kveldens hovedattraksjon; Truls and the Trees. Og i motsetning til konserten tidligere på kvelden, så var det nå allerede fullt da bandet gikk på scenen. Samtidig klarte Truls and the Trees å få plass til enda en musikant på scenen, og ved konsertens begynnelse var det hele 11 stk som skulle underholde et tent publikum. Man kan nesten si, uten å sammenligne musikken, at dette er Norges svar på The Polyphonic Spree.
Selv om konserten begynte vakkert med gode harmoniske melodier, så føltes det likevel litt smålabert ut. Men etter noen sanger tok det seg voldsomt opp, og da Truls inviterte resten av medlemmene fra Now We’ve Got Members som ikke allerede var på scenen, ja da tok det helt av. Da var det slik at man håpte at bandet aldri ville gå av scenen. Rett og slett fantastisk! Men alle gode ting må som kjent ta slutt, og etter 50 minutter var det over for denne gang, uheldigvis.

8/10

Now We’ve Got Members på Myspace

Truls and the Trees på Myspace

Plateselskapet Metronomicon Audio