Den norske trioen Jaqueline har vært godt kjent et par år nå. Tung rock blanda med gode melodier og bra trøkk var forventningene før konserten. Mange hadde tatt turen til Sentrum Scene for å se Jaqueline denne fredagskvelden og det var til stor jubel bandet kom på scenen halv elleve. Første låta var ”Olivia”. Tanken var antagelig å få med publikum fra første stund, men det kicka liksom ikke helt inn. Greit gjennomført, men ikke den beintøffe opplevelsen man kunne håpet på. De kjørte videre med et par låter og ting begynte å falle på plass. Bandet hadde god kontakt med publikum og alle så ut til å ha det om ikke suverent så ihvertfall fett nok.

Etter noen låter gikk jeg ned foran scenen, noe som forandret inntrykket i positiv retning. Her kjente man bassen i kroppen og diskanten i øra. Selv om de kun er tre var det plenty med lyd som strømmet ut av anlegget. Tidvis var det også både catchy og tøft, men noen av partiene blir i døveste laget. Det blir for stort sprang mellom det beinharde og det snille og pene. De dro noen låter fra det kommende albumet som hørtes helt streit ut. Samme pakka som før.

Jaqueline spilte en bra konsert, men det manglet det berømte ”lille ekstra”. Det tok aldri helt av selv om det var på god vei oppover ved et par anledninger. Flinke folk, ingen tvil om det. Men etter så mange gigs rundt om hadde jeg håpet at det skulle kicke enda mer ass.

7/10
Jaqueline-space